pengiriman barang bébas
karanjang 0

Unboxing jeung Tés - nguji Produk

pasangan urang Audrey dites nu slicer jajan

alat dapur batur sapagawean ngongkowan ujian pasangan test produk test test slicer muih slicer pawon parabot

panas panungtungan, pasangan urang Audrey (Audrey Dina The Leutik manisan) kungsi diuji slicer muih akalna urang. Hanjakal urang geus teu miboga kasempetan pikeun relay artikel na, tapi sakumaha maranéhna ngomong 'hadé telat ti pernah! " Di dieu hususna eta menyimpulkan: "Cut potongan kuéh dina detik slicer jajan akalna Ieu aya pikeun mantuan Anjeun gampang jeung sampurna motong sapotong jajan merata tanpa Crumb Ngan !. nyorong slicer dina jajan, tighten rada, teras anjeun tiasa leupaskeun bagian tina piring ...

more →

Deui ka luhur