pengiriman barang bébas
karanjang 0

wartos — salon du chocolat tours

Jerome patepung Cyril Lignac!

lignac lulugu Cyril lignac lignac lounge coklat coklat lounge 2018 coklat Fair Coklat Fair 2018 Coklat munara Fair coklat adil munara 2018

sabtu minggu panungtungan (Pébruari 23 25 mun 2018) lumangsung dina lounge coklat di Tours (Indre-et-Loire) kalayan ayana Chef ogé dipikawanoh ... The kasempetan pikeun Jerome situs urang Outilsdecuisine.com mun balik papanggih Cyril LIGNAC :-) sabtu 23 Pébruari 14h na geus a antrian panjang luar ... na éta tiis, tiis pisan !! Tapi kami ngamotivasi pikeun minuhan Kapala, tukeur sababaraha kecap jeung saran sareng anjeunna, meuli buku anyar pikeun ngalakukeun otograpi na candak momen dina handphone! Na tangtu, Irakus urang, salametan panon urang ...

more →

Deui ka luhur