pengiriman barang bébas
karanjang 0

wartos — charité

Épék mimiti proyek "cai pikeun ALL"

amal Cai zakat Cai Kanggo Sadaya sunda cai nginum Mozambik wartos

Anjeun terang kami geus nempatkeun di tempat sababaraha minggu ka tukang proyek "Cai keur Sadaya" (lamun teu sadar, baca ieu). 5% unggal urutan disimpen dina situs www.outilsdecuisine.com kami geus otomatis disumbangkeun ka organisasi Amal Cai anu hade nyadiakeun cai nginum aman sakabéh manusa. Kami (jeung kituna anjeun!) Usaha Awal diganjar salaku urang kakarék narima hiji email ti aranjeunna dijelaskeun yen dana anu dipake pikeun ngabiayaan hiji proyék di Mozambik. Sabab ngajelaskeun kami: "Mozambik geus ngalaman perang sipil ...

more →


Sumbangan kempelan: Cai pikeun sakabéh

amal amal kumpulan sumbangan eau cai nginum eaupourtous umat manusa

Kalolobaan urang boga pamanggih naon bener hartina "haus". Urang kudu nyatu cai nginum - malah cai jamban urang bersih!

Tapi loba jalma di dunya teu boga nu méwah. Chaque jour, environ 1 400 enfants meurent de maladies causées par une eau insalubre et un mauvais assainissement. Cette vérité ne devrait plus être en 2018...

more →

Deui ka luhur