pengiriman barang bébas
karanjang 0

wartos — dons

Sumbangan kempelan: Cai pikeun sakabéh

amal amal kumpulan sumbangan eau cai nginum eaupourtous umat manusa

Kalolobaan urang boga pamanggih naon bener hartina "haus". Urang kudu nyatu cai nginum - malah cai jamban urang bersih!

Tapi loba jalma di dunya teu boga nu méwah. Saban poé, ngeunaan barudak 1 400 maot tina kasakit nu disababkeun ku cai unsafe jeung sanitasi goréng. kabeneran teu matak 2018 ...

more →

Deui ka luhur