pengiriman barang bébas
karanjang 0

Anyar! Ngajalajah fitur anyar loka Anjeun.

multilingual wartos nu anyar fitur anyar

Paling pengamat geus noticed, kami geus nembe ditambahkeun loba fitur ka loka kitchenware favorit anjeun ;-)

Sajarah tetep a patojaiah saeutik sarta ngantep anjeun neangan (jeung manggihan!) Ku diri kabeh perbaikan ieu kami moal nyingkab sagala dinten ...

multilingual

Fitur anyar nu urang ngobrol ngeunaan dinten téh ditambah hiji versi English loka urang. Anjeun bakal manggihan di katuhu luhur loka hiji menu turun-handap leutik ngamungkinkeun Anjeun pikeun nembongkeun Outilsdecuisine.com di Perancis atawa Inggris.

Jelas kami nu dipake dina nambahkeun basa séjén dina mangsa nu bakal datang, sahingga urang papanggih langganan internasional urang.

Nepi ka ayeuna ngamajukeun situs urang pikeun kontak anjeun sareng babaturan asing :-)

Moal lami deui pikeun presentasi ciri anyar!

Jerome

www.outilsdecuisine.com



Pasal saméméhna artikel salajengna


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun yén komentar kudu disatujuan sateuacan keur ditampilkeun

Deui ka luhur