pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sarat jeung kaayaan

SYARAT umum diobral jeung make

----

gambaran

ramatloka ieu dioperasikeun ku Outilsdecuisine.com. Dina situs ieu, istilah "urang", "kami" sarta "urang" tingal Outilsdecuisine.com. Outilsdecuisine.com nawarkeun ramatloka ieu, kaasup sagala informasi, sakabeh parabot na sagala jasa anu disadiakeun ka anjeun, anu pamaké, conditioned on ditampa anjeun sadaya istilah, kaayaan, kawijakan jeung pernyataan bewara dieu.

Ku ngadatangan situs ieu jeung / atawa ku purchasing salah sahiji produk urang, nu kalibet dina "Service" urang jeung satuju kana jadi kabeungkeut ku istilah di handap ieu jeung kaayaan ( "Sarat jeung Kaayaan", "Kaayaan Jenderal Sale na Paké" "Sarat"), kaasup istilah, kaayaan sarta kawijakan tambahan nu rujukan dijieun dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Ieu Sarat jeung Kaayaan Sale na Paké dilarapkeun ka sadaya pamaké loka ieu, kaasup tapi teu diwatesan ku pamaké nu kotektak situs nu ngical paralatan, konsumén, padagang, jeung / atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat jeung Kaayaan Sale ieu sarta Paké saméméh ngakses atawa maké ramatloka urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun sagala bagian loka ieu, anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Kaayaan ieu di Sale na Paké. Mun anjeun teu nampa sagala istilah jeung sagala kaayaan perjangjian, teras anjeun teu kudu asup ramatloka atawa nganggo jasa ditawarkeun dinya. Mun Kaayaan ieu di Sale na Paké dianggap hiji tawaran, ditampa geus dinyatakeun dugi ka Sarat jeung Kaayaan Sale na Paké ieu.

Kabéh fitur anyar sarta sakabeh parabot anyar nu bakal ditambahkeun engké warung ieu oge bakal tunduk kana katangtuan ieu di Sale na Paké. Anjeun tiasa pariksa versi panganyarna tina Sarat Sale na Paké iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar bener pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti sagala bagian tina katangtuan ieu di Sale na Paké ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan dina ramatloka urang. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun pariksa kaca ieu rutin mariksa naha parobahan geus dijieun. pamakéan terus anjeun tina ramatloka atanapi aksés ka dinya sanggeus publikasi parobahan naon constitutes ditampa ku anjeun parobahan misalna.

warung urang geus hosted on Shopify Inc. Aranjeunna nyadiakeun kami jeung platform e-commerce anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual produk jeung jasa urang.


PASAL 1 - Sarat toko online urang

Ku narima Sarat jeung Kaayaan Sale na Paké ieu, Anjeun ngagambarkeun nu geus ngahontal umur mayoritas di nagara anjeun, kaayaan atawa propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin Anjeun pikeun ngidinan sagala umur baé minor tanggungjawab anjeun ngagunakeun ramatloka ieu.

Pamakéan produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan dilarang, sarta anjeun teu kudu, dina konteks pamakean Service di, ngalanggar hukum yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).

Anjeun teu kedah ngirimkeun cacing, virus atawa kode tina sipat destructive.

Sagala breach atawa palanggaran Sarat ieu tina Sale na Paké ngahasilkeun terminasi saharita tina jasa anjeun.


PASAL 2 - SYARAT umum

Urang cagar hak ingkar iraha wae aksés ka jasa ka saha, jeung nu keur alesan wae sama sekali.

Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit anjeun) bisa jadi dibikeun manner unencrypted, sarta ieu ngakibatkeun (a) transmisi ngaliwatan rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai teknis ngeunaan kumaha nyambungkeun jaringan atawa alat. Inpo kartu kiridit sok énkripsi salila transmisi ngaliwatan jaringan.

Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun sagala nyangkokkeun sabagian Service atawa nganggo Service atanapi aksés wae ka Service atanapi kontak dina website ngaliwatan nu Service nu geus disadiakeun tanpa otorisasina express prior ditulis ku kami.

The judul dipaké dina pasatujuan ieu kaasup keur genah Anjeun, tur moal ngawatesan atawa mangaruhan Sarat ieu.


PASAL 3 - akurasi, COMPLETENESS AND TIMELINESS inpormasi

Simkuring teu tanggel waler lamun informasi disadiakeun dina situs ieu mangrupakeun akurat, lengkep atanapi ayeuna. Eusi situs ieu disadiakeun pikeun tujuan informational wungkul tur teu kudu ngan sumber Anjeun inpormasi keur nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber langkung akurat inpormasi, leuwih lengkep jeung diropéa. Lamun mutuskeun dipercanten eusi dibere on ramatloka ieu, anjeun bet kitu di résiko anjeun sorangan.

situs ieu bisa ngandung émbaran tangtu saméméhna. Ieu saméméh informasi ku alam disebut luntur sarta pikeun tujuan rujukan wungkul. Urang cagar hak ngarobah eusi ramatloka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo di ramatloka urang. Anjeun satuju éta téh tanggung jawab anjeun pikeun ngawas parobahan situs urang.


PASAL 4 - AMENDMENTS kana layanan jeung harga

Harga produk urang bisa dirobah tanpa aya bewara.

Urang cagar katuhu iraha wae ngarubah atawa ngaeureunkeun nu Service (jeung sagala bagian atawa eusi tina Service) tanpa aya bewara iraha wae.

Urang moal bisa makéna Anjeun atawa pihak katilu pikeun sagala modifikasi harga, gantung atanapi discontinuance of Service di.


PASAL 5 - produk atawa ladenan (lamun lumaku)

Sababaraha produk jeung jasa bisa jadi aya éksklusif online on ramatloka urang. produk atawa jasa ieu bisa jadi aya dina jumlah kawates ukur na nunut ka mulih atanapi séntral anu luyu jeung Kawijakan Balik deui urang.

Urang teu pangalusna kami pikeun némbongkeun sakumaha jelas-gancang dina kelir jeung gambar produk urang nu némbongan dina warung urang. Kami teu bisa ngajamin yén warna tampilan ku layar komputer bakal.

Urang cagar katuhu, tanpa keur wajib bet kitu, mun ngawates jualan produk atawa jasa urang pikeun sagala baé, sarta dina sagala rohangan géografis atawa yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu di unggal hal. Urang cagar hak ngawates jumlah tina sagala produk atawa jasa kami nawiskeun. Kabéh déskripsi produk na harga produk bisa dirobah iraha wae tanpa aya bewara prior, dina kawijaksanaan urang. Urang cagar bener eureun maturan produk hiji iraha wae. Sagala tawaran pikeun sagala jasa atawa produk ngandung dina situs ieu téh batal mana dilarang ku hukum.

Simkuring teu ngajamin kualitas sakabeh produk, jasa, informasi, atanapi naon komoditi lianna geus dibeuli atawa diala moal papanggih ekspektasi, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.


PASAL 6 - tagihan katepatan AND akun informasi

Urang cagar hak ingkar urutan wae maneh nempatkeun jeung kami. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngurangan atawa ngabatalkeun kuantitas dibeuli per jalma, per somah atawa per urutan. larangan ieu bisa ngawengku pesenan ditempatkeun ku atanapi pikeun akun customer sami, kartu kiridit sami, jeung / atawa pesenan nu nganggo tagihan jeung / atawa pengiriman barang sarua. Mun urang bakal ngajadikeun amandemen hiji urutan atawa lamun urang kudu ngabatalkeun, urang bisa nyobian ngabéjaan ku ngahubungan nu di e-mail jeung / atawa alamat tagihan / telepon angka disadiakeun wanoh ordo geus disimpen. Urang cagar hak ngawatesan atawa nyaram pesenan yen, dina judgment budi urang, bisa muncul asalna ti dealers, resellers atanapi distributor.

Anjeun satuju nyadiakeun informasi kontrol jeung akun update, lengkep jeung akurat pikeun sakabéh pesenan on warung urang. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat surélék anjeun, angka kartu kiridit na kaping béakna, sangkan kadorong ngalengkepan transaksi anjeun sarta ngahubungan Anjeun upami diperlukeun.

Pikeun leuwih rinci, mangga tingali Sarat jeung Kaayaan Balik deui urang.


PASAL 7 - parabot pilihan

Urang bisa nyadiakeun aksés ka parabot ti pihak katilu nu urang laksana atawa ngawaskeun, atawa kontrol, atawa pangaruh.

Anjeun ngaku na satuju yén kami nyadiakeun aksés ka parabot sapertos "salaku geus" jeung "sakumaha disadiakeun" tanpa jaminan, ngagambarkeun atawa kaayaan nanaon nu na tanpa dukungan nanaon. Urang wajib kudu aya liability légal timbul kaluar tina atawa nu patali jeung pamakéan ieu parabot pilihan tina pihak katilu.

Lamun nganggo parabot pilihan ditawarkeun dina situs, Anjeun ngalakukeunana dina resiko sorangan sarta dina kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu menta nasehat kaayaan nu parabot ieu nu ditawarkeun ku suppliers atawa katilu (s) prihatin.

Urang bisa, dina mangsa nu bakal datang, nawiskeun jasa anyar jeung / atawa fitur anyar dina ramatloka urang (kaasup parabot anyar jeung resources). Ieu fitur anyar sarta jasa anyar ogé bakal tunduk kana katangtuan ieu di Sale na Paké.


PASAL 8 - LINKS pihak katilu

eusi tangtu, produk jeung jasa sadia ngaliwatan Service urang bisa ngawengku bahan ti pihak katilu.

Tumbu ti pihak katilu di situs ieu bisa langsung anjeun jaba pihak katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu diwajibkeun nalungtik atanapi evaluate eusi atawa akurasi situs ieu, sarta kami henteu ngajamin tur nganggap euweuh liability pikeun sagala eusi, ramatloka, produk, jasa atawa item sejenna sadia on atanapi saprak situs ieu pihak katilu.

Simkuring teu nanggungjawaban kana sadaya pikeun tatu atanapi Karuksakan patali ka beuli atawa pamakéan barang, jasa, sumberdaya, eusi, atawa transaksi sejenna dina sambungan kalawan jaba pihak katilu misalna. Mangga baca kawijakan jeung amalan pihak katilu tur pastikeun anjeun ngartos aranjeunna sateuacan Anjeun kalibet dina urus sagala. Keluhan, klaim, menggah, atawa patarosan ngeunaan produk pihak katilu ieu kedah tunduk pihak katilu sami.


PASAL 9 - komentar, saran jeung nu séjén usulan

Lamun, dina pamundut urang, maneh ngalebetkeun eusi husus (contona, pikeun ilubiung dina kompetisi), atawa tanpa pamundut ti urang nu dikirim kreatif pamanggih, saran, usulan, rencana atanapi item nu sejen, eta online atanapi ku e-mail, mail, atawa lamun heunteu (koléktif, "komentar"), Anjeun dibere kami katuhu, iraha wae jeung tanpa wangenan, edit, salinan, nyebarkeun, ngadistribusikaeun , narjamahkeun tur disebutkeun dipaké dina sagala sedeng jeung sagala komentar Anjeun ngirim kami. Simkuring teu teu kudu dilaksanakeun (1) pikeun ngajaga karusiahan tina komentar; (2) mayar kompénsasi kana sagala jalma pikeun sagala komentar disadiakeun; (3) pikeun ngabales komentar.

Urang meureun, tapi teu boga kawajiban pikeun ngalakukeunana, ngawas, edit atawa cabut eusi nu urang nangtukeun dina kawijaksanaan budi urang, janten haram, karasa ngancam, libelous, fitnah, porno, jorang atawa lamun heunteu objectionable, atawa nu infringes sagala intelektual atawa Sarat ieu tina Sale na Paké.

Anjeun satuju posting komentar yen ulah ngalanggar hak pihak katilu, kaasup hak cipta, dagang, privacy, kapribadian, atawa hak pribadi atawa proprietary lianna. Anjeun oge satuju yen komentar Anjeun moal ngandung haram, fitnah, karasa atawa jorang, jeung maranéhna moal teu ngandung virus komputer atawa software jahat lianna nu bisa mangaruhan dina ragam naon operasi Service nu atawa pakait ramatloka. Anjeun teu tiasa maké alamat e-mail palsu, pretend janten batur anjeun teu atanapi coba mun dipicuna kami jeung / atawa pihak katilu di kasalahan salaku ka asal komentar Anjeun. Anjeun pinuh jawab sakabeh komentar Anjeun masangkeun ogé akurasi. Simkuring nampi moal tanggung jawab na disclaim komitmen wae mun sagala komentar Anjeun masangkeun atanapi nyebarkeun pihak katilu mana wae.


PASAL 10 - informasi pribadi

The kaluman tina inpo pribadi Anjeun kalayan toko kami diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang. Klik di dieu pikeun maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.


PASAL 11 - kasalahan, kakirangleresan AND OMISSIONS

Bisa jadi éta aya sababaraha émbaran dina situs urang atawa di Service nu bisa ngandung kasalahan panulisan, kakirangleresan atanapi omissions nu bisa jadi patali jeung déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, expenses produk pengiriman barang, kali pangiriman sarta kasadiaan. Urang cagar hak ngabenerkeun naon kasalahan, kakirangleresan, omissions jeung ngarobih atanapi ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pesenan lamun sagala informasi di Service atawa naon baé ramatloka pakait nyaeta taliti, sarta yén iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun nempatkeun urutan anjeun).

Kami di handapeun euweuh kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atanapi netelakeun informasi di Service atawa ramatloka pakait, kaasup tapi teu diwatesan ku informasi bedah, iwal sakumaha diperlukeun ku hukum. Taya update tanggal husus atawa ngarefresh Service atawa ramatloka pakait kudu dibawa kana akun di concluding yén informasi di Service atawa ramatloka pakait geus robah atawa diropéa.



PASAL 12 - migunakeun dilarang

Sajaba prohibitions diatur dina Sarat Sale na Paké, Anjeun bisa jadi teu make situs atawa eusina: (a) pikeun sagala kaperluan dibeunangkeun; (B) pikeun ajak batur pikeun ngalakonan tindakan ilegal atanapi nyandak bagian; (C) jeung ngalanggar sagala urutan régional atawa hukum, aturan atawa Perda internasional, féderal, propinsi atawa kaayaan; (D) pikeun ngali atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa pamadegan pihak katilu; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, ngadek, defame, fitnah, nganggap enteng, nyingsieunan atawa ngabentenkeun ngalawan saha dumasar jenis kelamin, orientasi seksual, agama, etnis, lomba, anu umur, asalna nasional, atawa cacad; (F) ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun unggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat anu bakal atawa bisa dipaké pikeun badami pungsionalitas atanapi operasi di Service atawa ramatloka pakait, bebas, atawa Internet; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) pikeun polluposter, phish, ngabajag domain a, nimba informasi, kotektak, neuleuman atawa nyeken web (atawa sumberdaya sejenna); (J) jeung tujuan jorang atawa unethical; atawa (k) ka ngali atawa ukuran kaamanan bypass tina jasa urang, sagala ramatloka séjén, atawa Internet. Urang cagar hak nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa ramatloka patali pikeun violating nu kagunaan dilarang.


PASAL 13 - Bantahan OF HARANSI AND watesan OF liability

Simkuring teu ngajamin atawa pretend moal sagala cara anu pamakéan Anjeun tina jasa kami bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan gratis.

Simkuring teu ngajamin yén hasil nu bisa dicokot ngaliwatan pamakéan tina Service bakal akurat atawa dipercaya.

Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman, urang bisa ngaleupaskeun layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun ladenan iraha wae tanpa dinyana anjeun munggaran.

Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina Service, atawa henteu mampuh anjeun ngagunakeun éta, nyaéta dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa disadiakeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal eksplisit nyatakeun disebutkeun ku kami) disadiakeun "salaku geus" jeung "sakumaha disadiakeun" kanggo pamakéan anjeun, tanpa ngagambarkeun, tanpa jaminan na tanpa syarat nanaon nu, express atanapi tersirat, kaasup naon baé HARANSI tersirat of merchantability atanapi tina merchantability, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul jeung non-ngalanggar.

Outilsdecuisine.com, direksi, perwira, pagawé, affiliates, agén, kontraktor, interns, suppliers, panyadia ladenan urang jeung lisénsina bisa di sadaya kaayaan dilaksanakeun makéna pikeun sagala tatu, rugi, ngaku, atawa naon baé langsung, teu langsung, incidental, punitive, husus, atawa consequential karuksakan nanaon nu, kaasup tapi teu diwatesan ku leungitna kauntungan, sharing, tabungan, data, waragad gaganti atawa ruksakna sarupa anu aranjeunna kontrak, tort (malah bisi tina lalawora), liability ketat atawa lamun heunteu, timbul tina pamakéan Anjeun tina sagala jasa atawa produk ti layanan ieu, atanapi sakumaha wae ngaku séjén patali sagala cara pikeun pamakéan Anjeun tina jasa atawa produk, kaasup tapi teu diwatesan ka sagala kasalahan atawa omissions di eusi sagala, atawa naon baé leungitna atawa ruksakna nanaon nu timbul ti Nganggo Service atawa Kandungan (atawa produk) dipasang, dikirimkeun atawa lamun heunteu diwangun sadia via jasa, komo lamun geus disarankan kamungkinan aranjeunna lumangsung. Kusabab sabagian nagara atawa jurisdictions teu ngidinan pangaluaran atawa watesan ngeunaan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, liability kami bakal dugi ka extent maksimum diijinkeun ku hukum.



PASAL 14 - INDEMNIFICATION

Anjeun satuju indemnify, membela sarta ngajaga Outilsdecuisine.com, kami parusahaan induk, subsidiaries, affiliates, mitra, perwira, direksi, agén, kontraktor, lisénsina, propaider laden, subcontractors, suppliers, interns na karyawan kanggo naon ngaku atawa paménta, kaasup waragad attorneys lumrah ', dijieun ku pihak katilu mana wae alatan atawa timbul ti palanggaran anjeun Sarat ieu tina Sale na Paké atawa dokumén nu aranjeunna ningali, atawa palanggaran anjeun tina hukum wae atawa hakna pihak katilu.


PASAL 15 - SEVERABILITY

Mun sagala penyediaan Kaayaan ieu di Sale na Paké ieu dianggap janten haram, batal atawa unenforceable, rezeki nu wajib mangkaning jadi enforced ka extent fullest diijinkeun ku hukum teu pihak lumaku bakal dianggap keur dipisahkeun tina katangtuan ieu di Sale na Paké, separation teu kedah mangaruhan validitas jeung enforceability of dibekelan sagala sésana.


PASAL 16 - terminasi

Kawajiban tur Liabilities ditanggung ku pihak saméméh tanggal terminasi bakal salamet di terminasi tina perjangjian ieu jeung sagala kaperluan.

Ieu Sarat jeung Kaayaan Sale na Paké nu mujarab iwal tur dugi terminated ku boh anjeun atanapi henteu. Anjeun bisa nungtungan Sarat jeung Kaayaan Sale ieu sarta Paké iraha wae ku ngawartosan urang nu euweuh keukeuh ngagunakeun jasa urang, atawa lamun eureun maké situs urang.

Lamun urang nangtukeun, dina kawijaksanaan budi urang, nu gagal, atawa lamun urang curiga nu geus bisa matuh istilah Kaayaan ieu di Sale na Paké, urang ogé bisa nungtungan pasatujuan ieu iraha wae tanpa dinyana anjeun sateuacanna sarta anjeun bakal tetep makéna pikeun sakabéh jumlahna owed ka tanggal terminasi (kiwari dimungkinkeun keur kaasup), sarta / atawa urang bisa mungkir akses ka Layanan urang (atawa naon baé bagéan tujuanana ).


PASAL 17 - sakabéh perjangjian

Sagala gagalna ku urang mun laksana atanapi penegak tina sagala hukum atawa penyediaan Kaayaan ieu di Sale na Paké kudu mangrupakeun hiji waiver of katuhu atawa rezeki misalna.

Ieu Sarat jeung Kaayaan Sale na Paké atawa kawijakan atawa aturan eksploitasi séjén yén kami nyebarkeun dina situs ieu atanapi di hormat ka Service nu mangrupakeun sakabéh perjangjian jeung pamahaman antara anjeun jeung kami sarta ngatur pamakéan Anjeun tina Service jeung supersede kabeh komunikasi, usulan na pasatujuan, kaliwat tur kontemporer, lisan atawa tulisan, antara anjeun jeung kami (kaasup tapi teu diwatesan ka, sagala Vérsi prior tina Sarat Sale na Paké).

Sagala ambiguitas dina tafsir Sarat ieu tina Sale na Paké wajib teu diinterpretasi ka detriment tina redaktur pihak.


PASAL 18 - hukum nu manglaku

Ieu Sarat Umum jeung Paké, sarta sagala perjangjian misah lianna ngaliwatan mana kami nyadiakeun Layanan bakal diatur sarta diinterpretasi handapeun hukum di gaya di 22 Rue Neuve, VERNOU BRENNE ON, F, 37210, Prancis.


PASAL 19 - parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nandakeun

Anjeun tiasa pariksa versi panganyarna tina Sarat Sale na Paké iraha wae dina kaca ieu.

Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti sagala bagian tina katangtuan ieu di Sale na Paké ku ngeposkeun apdet sarta parobahan dina situs urang. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun didatangan situs urang rutin mariksa naha parobahan geus dijieun. pamakéan Anjeun terus of atanapi aksés ka loka kami nuturkeun posting tina sagala parobahan Sarat ieu tina Sale na Paké constitutes ditampa ti eta parobahan.


PASAL 20 - rinci

Patarosan ngeunaan Sarat Sale na Paké kudu dikirim ka kami outilsdecuisine@gmail.com.
Deui ka luhur