pengiriman barang bébas
karanjang 0

Cai Kanggo Sadaya

Kalolobaan urang boga pamanggih naon bener hartina "haus". Urang kudu nyatu cai nginum - malah cai jamban urang bersih!

Tapi loba jalma di dunya teu boga nu méwah. Saban poé, ngeunaan barudak 1 400 maot tina kasakit nu disababkeun ku cai unsafe jeung sanitasi goréng. kabeneran teu matak 2018 ...

Aya solusi basajan sapertos sumur dibor, Protection of cinyusu jeung saringan BioSand nu mantuan nyadiakeun cai bersih pikeun komunitas sakuliah dunya. Ieu kahayang organisasi CharityWater.

situs anjeun www.outilsdecuisine.com mutuskeun pikeun investasi di ngabalukarkeun ieu sareng ngarojong CharityWater organisasi nyadiakeun cai minum ka sadaya.

Naon link antara Outilsdecuisine.com jeung amal ieu?

Taya link sorangan (henteu pasangan), tapi everyone weruh yén cai masak penting!
Naha keur nyeuseuh cookware anjeun, panas ditambahan dahareun anjeun (coba masak pasta dina pot kosong!), Atawa sakadar keur bungbuahan sarta sayuran sorangan, anu tanpa cai, ngalakukeun bisa nyorong ...

Éta titik umum antara cai sarta ramatloka urang, tapi écés kudu tina cai mana saluareun éta, éta saukur perlu hirup, survival (menta Mike Lawas!). Cai keur cuci, cai pikeun masak, cai keur nginum, utamana cai minum pikeun nyegah loba kasakit ...

Anjeun tiasa salamet tanpa dahareun tapi geus jelas teu mungkin salamet tanpa minum! Kusabab awakna teu bisa tahan leuwih ti 3 poé lamun dicabut cai. Urang leungit ampir 2 liter cai unggal poe ngan ku sweating, engapan jeung evakuasi cikiih.

Jadi enya urang sadayana gaduh daya finansial béda, urang sadayana kudu tagihan mayar, libur nyadiakeun keur barudak urang (pikeun jalma anu tiasa), mimiti urang sadayana pikir urang jeung sakuliling urang sateuacan pamikiran batur, tapi sanajan urang tiasa masihan sababaraha euro eta kudu dilakukeun! Eta moal ngarobah hirup anjeun tapi gantina éta bakal ngarobah eta sababaraha urang wae, di dunya ...

>> 5% unggal urutan disimpen dina ramatloka ieu disumbangkeun ka Amal Cai.

100% tina uang dikirim ka Amal Cai bakal dipaké pikeun ngawangun proyek cai, sarta basa aranjeunna keur réngsé, CharityWater ngirim urang poto jeung koordinat GPS sangkan sabenerna bisa ningali kumaha urang nyumbang, sadaya set (biasana 21 bulan sanggeus ahir kampanye, sareng enya eta henteu diwangun kawas ieu ogé!). Pikeun meunang ide anjeun bisa ngungkaban di peta proyék réngsé (https://www.charitywater.org/our-projects/completed-projects/).

Mun urang eureun sababaraha menit dina masalah cai sarta ngabayangkeun yén hiji poé kami meunang nu unggal nyicingan tanah ieu boga aksés ka cai minum, mangka anjeun baris manggihan yen salian nyimpen nyawa urang geus robah dunya dina jero: barudak saha buka sakola tinimbang fetching cai anu barudak anu bisa ngawangun masarakat hadé, maranéhna bakal ngidinan nagara maranéhna pikeun ngamekarkeun, tumuwuh, kituna loba kurang kamiskinan, Budalan, pangsaeutikna perang (aya hanjakalna bakal salawasna jadi alesan sejen) .... visi ieu (disederhanakeun) bisa jadi utopian tapi pantes kasempetan!

hatur nuhun Tip pikeun nyandak waktos nu maca na geus disumbangkeun ka ngabalukarkeun ieu (Liwat urutan anjeun), hatur nuhun pitulung anjeun sarta manusa Anjeun.

Upami Anjeun gaduh patarosan ulah ragu kontak.

Jerome
Outilsdecuisine.com

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan CharityWater, ngartos isu misi jeung cai na, lalajo video ieu:


Klik di dieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan Amal Cai jeung langsung ngadamel aranjeunna tutulung a.

Deui ka luhur