pengiriman barang bébas
karanjang 0

kaluaran

sks

Konsep jeung produksi:

ramatloka ieu dijieun maké leyuran Shopify™.

kaluaran

Website éta www.outilsdecuisine.com mangrupakeun hak milik pausahaan GODEFROY (sirineu: 480 938 711), anu kantor didaptarkeun nyaeta:

22 Rue Neuve

37210 Vernou sur Brenne

Perancis

surélék: outilsdecuisine@gmail.com

GODEFROY Pausahaan wajib dijudulan ka PPN ngajadikeun bebas. franchise Hal ieu ngamungkinkeun pausahaan teu ngecas PPN on barang ditawarkeun ka konsumen final. PPN. teu lumaku, Seni. 293 B CGI.

Jawab ieu publikasi teh: J. GODEFROY.

Situs hosted ku Shopify.

Kotamadya Sukabumi - mulih

Kanggo inpo tentang pengiriman barang atanapi mulih, hatur nuhun kasampak dina mulih dina halaman imah situs urang.

pamayaran

Pamayaran dijieun online ku kartu kiridit ngaliwatan hiji server aman ditangtayungan ku SSL.

Katuhu ditarikna

Salaku dieusian dina Pasal L. 121-20 tina Code Consumer, nasabah boga 14 poé ti tanggal resi sahiji barang, nunjukkeun lokasi www.outilsdecuisine.com exercising katuhu miboga ditarikna, jeung balik ordo, tanpa ngabogaan masihan alesan atawa mayar hukuman, iwal, dimana lumaku, biaya mulang.

nasabah bisa contona maénkeun jaman ditarikna ieu kusabab alesan katut:

-Article teu cocog jeung katerangan

-Article panjang pakait jeung kabutuhan customer

Sanajan dina sakabeh kasus, katuhu ieu ditarikna bakal ditarima ku Outilsdecuisine.com ngan lamun urutan dina ieu balik dina kaayaan anyar kalawan aslina bungkusan, asesoris jeung parentah lamun diperlukeun.

Katuhu ditarikna henteu nerapkeun dina produk perishable atawa pribadi.

Mun kiriman a rusak, cacad atawa teu lengkep, hiji bursa bisa dijieun.

Nalika nasabah diputerkeun ka katuhu miboga ditarikna, situs ngabogaan Outilsdecuisine.com 30 poé ti tanggal balik produk, mayar klien na.

Pikeun naon pamundut ditarikna, hatur nuhun pikeun ngirim surelek ka outilsdecuisine@gmail.com sarta balik paket ka alamat di handap ieu:

ODC

22 Rue Neuve

37210 VERNOU ON BRENNE

Perancis

Deui ka luhur