pengiriman barang bébas
karanjang 0

Abdi Spasi langganan Box

Manggihan handap spasi palanggan anjeun sarta gampang ngatur lalanggan anjeun ka Box urang. Lamun resep pikeun mukakeunana dina klik kaca misah ici.

Anjeun salawasna bisa ngarobah langganan anjeun (buka langganan handap atanapi luhur). Keur kitu, ngan saukur lengkah di handap ieu:

Klik> lajeng lalanggan> lalanggan abdi> tempat langganan kalawan +>Edit> Klik menu "Peta" pikeun milih langganan anyar Anjeun teras klik tombol "Update langganan".

Mun hayang nepi ka unsubscribe ngan lengkah di handap ieu:

Klik> lajeng lalanggan> lalanggan abdi> tempat langganan kalawan +> Cabut> OK.

Deui ka luhur