pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

privasi pernyataan

----

PASAL 1 - ngumpulkeun informasi pribadi

Lamun anjeun ngadamel beuli on warung urang salaku bagian tina dibeuli kami sarta prosés jual, urang ngumpulkeun informasi pribadi anjeun nyadiakeun, kayaning ngaran anjeun, alamat jeung alamat e-mail.

Lamun ngotéktak toko kami, kami ogé otomatis nampa protokol Internét (IP) alamat tina komputer, nu ngamungkinkeun urang pikeun meunang leuwih rinci ngeunaan Sistim browser sarta operasi Anjeun pake.

Marketing ku email (lamun lumaku): Sareng idin Anjeun, urang bisa ngirim Anjeun surelek ngeunaan toko urang, produk anyar jeung apdet lianna.


PASAL 2 - idin

Kumaha anjeun meunang idin kuring?

Lamun anjeun nyadiakeun informasi pribadi anjeun pikeun ngalengkepan urus a, pariksa kartu kiridit anjeun, nempatkeun hiji urutan, ngajadwalkeun pangiriman atawa balik meuli hiji, urang nganggap nu idin pikeun ngumpulkeun informasi anjeun urang jeung naon we dipaké pikeun tujuan nu wungkul.

Mun urang nanya nyadiakeun informasi pribadi anjeun kanggo naon alesan sejen, keur kaperluan pamasaran misalna, urang moal nanya langsung nganyatakeun idin, atanapi urang gé masihan anjeun kasempetan pikeun nampik.


Kumaha carana abdi tiasa mundur idin kuring?

Lamun sanggeus méré kami idin, anjeun robah pikiran anjeun sarta ulah satuju yén urang bisa ngahubungan anjeun, ngumpulkeun informasi atawa nyingkab deui, anjeun bisa ngabéjaan urang ku ngahubungan kami di atanapi ku mail ka outilsdecuisine@gmail.com : Outilsdecuisine.com 22 Rue Neuve, VERNOU ON BRENNE, 37210, Perancis


PASAL 3 - panyingkepan

Urang bisa nyingkab informasi pribadi anjeun lamun hukum butuh urang pikeun ngalakukeunana atawa lamun ngalanggar Sarat kami tina Sale na Paké.


PASAL 4 - Shopify

warung urang geus hosted on Shopify Inc. Aranjeunna nyadiakeun kami platform e-commerce ngamungkinkeun urang pikeun ngajual jasa jeung produk urang.

Data anu disimpen dina sistem neundeun data jeung basis data Shopify, sarta aplikasi umum Shopify. data anjeun disimpen dina server aman ditangtayungan ku firewall a.


pamayaran:

Lamun nyieun pameseran Anjeun ngaliwatan gateway pembayaran langsung, bisi Shopify toko ieu informasi kartu kiridit Anjeun. Inpo ieu énkripsi nurutkeun standar kaamanan data ngadegkeun ku Kartu pembayaran industri (PCI-DSS). Émbaran ngeunaan urus pameseran Anjeun nu diteundeun salami perlu ngalengkepan urutan Anjeun. Sakali urutan anjeun diadopsi, informasi anu patali jeung urus pameseran nu dihapus.

Kabéh gateways pembayaran langsung matuh PCI-DSS, dikelola ku Déwan standar kaamanan PCI, hasilna tina usaha gabungan pausahaan kayaning Visa, MasterCard, Amérika Express jeung manggihan.

Sarat tina PCI-DSS mantuan mastikeun ngolah aman data kartu kiridit di warung urang jeung panyadia ladenan na.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ningali Sarat jeung Kaayaan Shopify dieu na Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dieu.


PASAL 5 - jasa disayagikeun ku pihak katilu


Sacara umum, panyadia pihak katilu nu ieu kami nganggo hijina baris ngumpulkeun, make jeung nyingkab informasi anjeun ka extent diperlukeun pikeun ngalaksanakeun jasa aranjeunna nyadiakeun.

Sanajan kitu, sababaraha panyadia ladenan pihak katilu, kayaning gateways mayar na prosesor séjén tina transaksi pamayaran, gaduh kawijakan privasi sorangan sakumaha ka informasi nu urang diwajibkeun nyadiakeun keur transaksi pameseran Anjeun.

Ngeunaan suppliers ieu kami nyarankeun yén anjeun baca kawijakan privasi maranéhna taliti ku kituna anjeun bisa ngarti kumaha aranjeunna ngubaran informasi pribadi anjeun.

Kami teu kudu poho yen sabagian panyadia bisa jadi ayana atanapi gaduh fasilitas ayana dina yurisdiksi béda ti Hormat atanapi ours. Ku kituna lamun mutuskeun ngudag hiji urus nu merlukeun jasa tina ngajual pihak katilu, informasi Anjeun bisa lajeng jadi diatur ku hukum tina yurisdiksi nu supplier kasebut lokasina atanapi tina yurisdiksi nu fasilitas na anu lokasina.

Contona, upami anjeun ayana di Kanada sareng urus Anjeun diolah ku gateway pembayaran lokasina di Amérika Serikat, informasi teh milik maneh nu anu dipaké pikeun ngalengkepan urus bisa jadi diungkabkeun dina hukum Amérika Sarikat, kaasup UU Patriot.

Sakali anjeun ninggalkeun loka ngeunaan warung urang atanapi anjeun dialihkeun ka ramatloka atawa aplikasi ti pihak katilu, anjeun teu katutupan ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan atawa ku Sarat Umum na ngagunakeun ramatloka urang.


sambungan

Anjeun bisa rék ninggalkeun ramatloka urang ku ngaklik on Tumbu tangtu dina situs urang. Urang nganggap euweuh tanggung jawab amalan privasi ku loka sejen tur nyarankeun yén anjeun baca kawijakan privasi maranéhanana.


PASAL 6 - kaamanan

Ngajaga data pribadi Anjeun, urang nyandak precautions lumrah tur turutan lila industri pangalusna pikeun mastikeun maranéhna teu leungit, misused, diakses, diungkabkeun, dirobah atawa improperly ancur.

Lamun nyadiakeun informasi kartu kiridit anjeun bakal énkripsi ngaliwatan pamakéan protokol kaamanan SSL tur disimpen ku enkripsi AES tipe-256. Sanajan euweuh metoda transmisi ngaliwatan internét atawa neundeun éléktronik nyaéta aman 100%, urang tuturkeun sagala sarat tina PCI-DSS sarta nerapkeun standar tambahan ditarima sacara umum ku industri.


Cookies (cookies)

Di dieu nyaeta daptar cookies kami nganggo. Simkuring geus didaptarkeun aranjeunna dieu pikeun anjeun boga kasempetan pikeun milih naha pikeun ngidinan aranjeunna atanapi henteu.

_session_id, sési identifier unik ngamungkinkeun informasi toko Shopify ngeunaan sési anjeun (referrer, kaca badarat, jsb).

_shopify_visit, teu data withholding, persists pikeun 30 menit ti neng panungtungan. Dipaké ku sistem ngawaskeun internal tina statistik ngajual ramatloka kami pikeun ngarekam jumlah kunjungan.

_shopify_uniq, teu data withholding, wayahna di tengah wengi (gumantung kana lokasi nganjang kana) dinten salajengna. Etang jumlah kunjungan ka customer tunggal ku toko.

karanjang, identifier unik persists pikeun 2 minggu, nyimpen informasi anu patali jeung karanjang balanja anjeun.

_secure_session_id, identifier unik sési

storefront_digest, identifier unik undefined lamun toko boga sandi, mangka dipake ningali lamun aksés nganjang ayeuna.



PASAL 7 - umur idin

Ku migunakeun loka ieu, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin Anjeun pikeun ngidinan saha underage tanggungjawab anjeun ngagunakeun ieu ramatloka.


PASAL 8 - parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang cagar hak ngarobah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu iraha wae, jadi punten punten marios eta remen. Parobahan na clarifications baris mawa pangaruh langsung saatos ieu publikasi dina website. Mun urang nyieun parobahan eusi kawijakan ieu, urang bakal ngabéjaan didieu yen eta geus diropéa, jadi anjeun terang informasi naon urang kumpulkeun, kumaha ieu kami nganggo eta, sarta dina kaayaan naon urang nyingkab deui, s ' diperlukeun pikeun ngalakukeunana.

Mun toko kami nyaeta subyek hiji akuisisi ku atanapi ngahiji jeung parusahaan lianna, informasi Anjeun bisa jadi dibikeun ka pamilik anyar ku kituna urang bisa neruskeun ngajual maneh produk.


Patarosan jeung inpo kontak

Mun rék ka: aksés, bener, ngajadikeun amandemen atawa ngahapus informasi pribadi wae urang kudu ngeunaan anjeun, berkas keluhan a, atawa lamun saukur hoyong informasi langkung, mangga ngahubungan standar privasi agén kami outilsdecuisine @ Gmail. com atanapi ku mail ka Outilsdecuisine.com

[Re: karusiahan Standards Agen]

[22 Rue Neuve, VERNOU BRENNE ON, F, 37210, Perancis]

----
Deui ka luhur