pengiriman barang bébas
karanjang 0

buah 16 stencil pikeun hiasan Kopi, Cappuccino, Kue, Coklat Hot

€ 6.05 eur € 8.47 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ngajalajah stencils kami duanana senang jeung merenah pikeun Sprinkle kopi anjeun, coklat panas atawa cappuccino coklat bubuk.

alat dapur ieu bisa dipaké ku professional atanapi ngarep pikeun ngahias dina cara asli sarapan barudak anjeun ngaliwatan 16 pola béda jeung senang.

dirancang uniquely, anu stencils anu dijieun tina PP plastik sarta kualitas dahareun reusable séhat.

kaunggulan:

  • produk pisan lampu na gampang ngagunakeun / bersih
  • Pisan 16 stencils pola béda
  • masihan katingal langkung menarik keur inuman Anjeun

Dijual di bungkus 16.

Warna transparan.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur