pengiriman barang bébas
karanjang 0

Dina 2 1 dispenser jeung minyak na cuka sprayer

€ 18.40 eur € 25.76 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Conception unique empêchant la fuite d'huile ou de sauce, la bouteille est dotée de deux extrémités bien distinctes destinées à pulvériser et distribuer le liquide.

Ce gadget peut s'utiliser lors d'une préparation en cuisine, une journée/soirée barbecue ou même à table.

Le conteneur est fait à partir de composant non-toxique de qualité alimentaire et insipide/inodore approprié pour différents liquides d'assaisonnements.

kaunggulan:

  • bouteille transparente permettant de voir la capacité d'huile/sauce restante
  • présence d'un bouton et spray sur les 2 extrémités pour 2 utilisations différentes mais qui restent très pratique et simple
  • gampang pikeun ngabersihan
  • matière en polypropylène
  • Ukuran: 8,5 4,5 x cm

Produk dijual individual.

kelir sadia: Bleu, Vert, Rouge.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur