pengiriman barang bébas
karanjang 0

cai adaptor sirah 360 Dapur keran usaha Rotary Obsturateur - aerator keran

€ 4.40 eur € 6.16 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ulah ragu mésér saeutik gadget multifunctional dapur ieu.

Ieu fungsi duanana pikeun nyaring partikel kokotor atawa keusik / sludge tina pipa cai anjeun tapi efektif mantuan 30 ékonomi cai di 70% ti tilelep bubbler.

Hiji ciri produk mangrupa kanaékan tekanan cai: cara nu Chrome plated sirah, anu jet aerator janten jet kuat ngamungkinkeun hiji beberesih leuwih merenah tur gampang sayur anjeun sarta utensils dapur / goreng.

360 ː puteran sirah: cai gampang nyertakeun sakabéh beungeut tilelep Anjeun.

Gampang masang na bersih, produk nu cocog pikeun sagala valves standar kalawan threaded na thread M22 M24 - gabungan. Beresih, nyabut tabung rupa porsi sakumaha filter sarta bilas dina cai.

spésifikasi:

  • Ukuran approx: 57 (L) x35 (handap dia.) X21 (Top Batin Omod.) MM
  • dia adaptor éksternal. : 22 mm
  • Bahan: Cuprum + ABS + steel Steel
  • Warna: pérak jeung hideung

angkatan nu ngandung hiji aerator klep sirah usaha Rotary.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur