pengiriman barang bébas
karanjang 0

4 punches hiasan jeung senang palastik

€ 7.30 eur € 10.22 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Profitez de ces emporte-pièces décoratifs pour faire plaisir à vos enfants.

De différentes formes, l'emporte-pièce permet de découper le plus souvent dans la pâtisserie.
Parfait pour la décoration des cookies, des gâteaux fondants, pâte à sucre ou pour d'autres bonnes idées que vous pourrez avoir!

Le produit est fait à partir de plastique sain, de qualité alimentaire et peut être réutilisé.

Le lot comprend un motif en papillon, lapin, poussin et un œuf de Pâques.

Sadia ngan dina konéng.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur