pengiriman barang bébas
karanjang 0

Bawang bodas seler - pipah peeling bodas cengkéh silicone

€ 2.38 eur € 4.76 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Condiment pikeun bumbu masakan anjeun, bawang bodas mangrupa penting pikeun sublimate rasa resep gurih Anjeun.

Sanajan kitu, mesek nu pisan waktos na kuli: kami kapanggih solusi pikeun anjeun!

tube kami geus dirancang husus pikeun mesek sababaraha cengkéh sakaligus tanpa pengeluaran énergi.

Basajan tur merenah, anjeun bakal dieunakeun peuteuy dina alat jeung rub dinya jeung leungeun anjeun nu teu panjang ngarasa bau kuat bawang bodas saatos éta.

kaunggulan:

  • Fléksibel tur gampang pikeun ngabersihan (ku leungeun atawa dina dishwasher nu)
  • Non-toksik na hambar
  • bahan silicone kelas dahareun
  • Ukuran: approx. 13 cm / diaméterna 3,5 cm

Produk dijual individual.

Ngan aya di bulao.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur