pengiriman barang bébas
karanjang 0

Bawang bodas seler - pipah peeling bodas cengkéh silicone

€ 2.38 eur € 4.76 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Condiment destiné à assaisonner vos petits plats, l'ail est essentiel pour sublimer la saveur de vos recettes salées.

Cependant, l'éplucher demande beaucoup de temps et de travail : nous avons trouvé la solution pour vous !

Notre tube a été spécialement conçu pour éplucher plusieurs gousses d'ail à la fois sans dépense d'énergie.

Simple et très pratique, vous n'aurez qu'à glisser les gousses dans l'outil et le frotter avec vos mains, qui, ne sentiront plus l'odeur forte d'ail après cela.

kaunggulan:

  • flexible et facile à nettoyer (à la main ou au lave-vaisselle)
  • non-toxique et insipide
  • matière en silicone de qualité alimentaire
  • taille: env. 13 cm / diamètre 3,5 cm

Produk dijual individual.

Ngan aya di bulao.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur