pengiriman barang bébas
karanjang 0

Smiley compartmentalized plat Silicone Baby - Dahar masihan anjeunna seuri!

€ 14.99 eur € 30.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ieu plat / plat dahareun bakal ngidinan orok dahar di Pace sorangan jeung boga sagala hidangan nya.

Sababaraha compartments ngidinan Anjeun pikeun ngatur diet saimbang keur anak anjeun.
The ngawangun Smiley ngahibur anak anjeun sareng masihan anjeunna hoyong dahar makan geus disiapkeun eta kalawan cinta :-)
Bahan silicone ngajadikeun unbreakable na dieunakeun. Bisa jadi mesin dikumbah.
kelir leuwih sadia: Bulao, Héjo, pokna bulao, oranyeu, Ungu, Beureum, Xuping.
Artikel ieu mangrupa kudu for geus kolot, éta gampang transportable sarta ogé bisa ngawula anjeun leumpang atawa kana libur!

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur