pengiriman barang bébas
karanjang 0

Smiley compartmentalized plat Silicone Baby - Dahar masihan anjeunna seuri!

€ 14.99 eur € 30.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Cette assiette/plateau-repas permettra à bébé de manger à son rythme et de disposer de tout son repas.

Les compartiments multiples vous permettent d'organiser une alimentation bien équilibrée pour votre enfant.
La forme en Smiley amusera votre enfant et lui donnera envie de dévorer ce repas que vous lui avez préparé avec amour :-)
Sa matière en silicone la rend incassable et antidérapante. Elle peut se laver en machine.
Plusieurs coloris disponibles : Bleu, Vert, Bleu ciel, Orange, Violet, Rouge, Rose.
Cet article est un indispensable pour les parents, il est facilement transportable et pourra aussi vous servir en promenade ou en vacances!

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur