pengiriman barang bébas
karanjang 0

Ring / cingcin opener stainless steel

€ 1.95 eur € 2.73 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Gadget destiné à faciliter l'ouverture de vos bouteilles à capsules, la bague décapsuleur ouvrira vos boissons en un rien de temps et sans effort en plus.

Il suffit de glisser votre pouce ou index dans l'anneau et dans la bonne position, petite pression et hop ... trinquez !

Alors n'attendez plus, achetez cet accessoire révolutionnaire pour une soirée foot réussie entre amis.

fitur:

  • bahan stainless steel
  • dimension : 14 x 18 mm (taille unique)
  • beurat: 9 g

Produk dijual individual.

Warna pérak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur