pengiriman barang bébas
karanjang 0

removable spout Silicone pan atanapi skillet

€ 3.90 eur € 5.46 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Dupi anjeun kantos diusahakeun tuang eusi pot kana wadahna sejen (kaca, mangkok atawa lianna)? 99% tina jalma bakal bagéan hareup jeung ieu téh normal!

alat dapur indispensable, anu spout kana pot atawa pan dijieun tina silicone kualitas dahareun hambar tur euweuh bauan.

Dapur parabot nempel gampang mun pan anjeun kalawan sistem klip sarta pituduh ngurangan tina olahan anjeun bari tetep permukaan karya bersih Anjeun.

perawatan gampang, cukup dicabut tina mangkok anjeun sarta lulus dishwasher atawa ku leungeun kalawan cai soapy (ngan mikir produk ka tegalan saméméh neundeun jeung dipake deui).

kaunggulan:

  • bahan: silicone tahan panas
  • Ukuran: approx. X x 12 4,5 3 cm
  • hayu rencana gawe sorangan sarta tanpa wastage dahareun

Produk dijual individual.

Sadia ngan di héjo.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur