pengiriman barang bébas
karanjang 0

Menyemprot bom pikeun nyebarkeun minyak zaitun on masakan Anjeun

€ 22.80 eur € 31.92 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

ngogokeun masakan anjeun jeung rasa éta anjeun ngalakukeun diri unggal isuk!

Kalawan bom semprot estetika ieu seamlessly nyebarkeun minyak zaitun anjeun (atawa minyak séjénna) dina masakan nice anjeun sangkan aranjeunna kasampak hébat, rasa hadé jeung bau hadé tangtu (anjeun ngalakukeun kalayan aroma anjeun!).

bahan: stainless steel
dimensi: ngadeukeutan 18x4CM

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur