pengiriman barang bébas
karanjang 0

botol saos dispensing (saos tomat, mayonnaise ...)

€ 4.25 eur € 12.18 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Anjeun muda betah tur maranéhna sering (écés!) Kebabs, sarta sandwich dahareun gancang séjén? Percanten atuh maranéhna bakal ngahargaan botol distribution saos ieu identik jeung pamadegan hadir dina maranéhanana "réstoran" paporit! Aranjeunna bakal senang nutupan masakan maranéhanana saos tomat, mayonnaise, saos kebab jsb ...

Sababaraha kelir sarta ukuran béda.

bahan: plastik

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur