pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sikat dapur magis - bolu antibakteri

€ 5.80 eur € 12.11 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

The Magic Sikat téh dapur parabot penting pisan pikeun meresihan kompor, beungeut karya Anjeun atawa malah sayuran jeung bungbuahan.

produk nu bisa dipaké sarta bahannana tiasa dipaké deui ku kapercayaan berkat fitur ékologis sarta silicone pikeun kualitas punjul.

kaunggulan:

  • teu menyakiti leungeun na teu ngaruksak utensils pawon
  • pohara merenah pikeun miceun kokotor jeung minyak noda
  • Multifungsi beberesih sayuran, buah, masakan jsb ...
  • -Suhu luhur beberesih (bahan silicone kacida tahan panas)
  • diaméterna: approx. 11., 5 cm

Produk dijual individual.

Sababaraha kelir sarta wangun aya.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur