pengiriman barang bébas
karanjang 0

Brosse de nettoyage cuisine magique - Éponge Antibactérienne

€ 5.35 eur € 11.13 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

La brosse magique est l'ustensile indispensable en cuisine pour nettoyer vos poêles, surface de travail ou même les légumes et fruits.

Le produit peut être utilisé et réutilisé en toute assurance grâce à sa caractéristique écologique et sa matière en silicone de qualité supérieure.

kaunggulan:

  • ne blesse pas les mains et n'endommage pas les ustensiles de cuisine
  • très pratique pour enlever les saletés et tâches d'huile
  • multifonction : nettoyage des légumes, fruits, vaisselle etc ...
  • nettoyage sous haute température (matière en silicone très résistante à la chaleur)
  • diamètre : env. 11.,5 cm

Produk dijual individual.

Plusieurs coloris et formes disponibles.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur