pengiriman barang bébas
karanjang 0

Ciseaux de cuisine à herbes - 3 lames

€ 12.00 eur € 28.91 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Émincez finement et rapidement vos herbes aromatiques pour la cuisine.

Dotés de 3 lames aiguisées, ces ciseaux de cuisine très fonctionnels permettent de couper facilement et de façon régulière différents ingrédients : herbes, salades, charcuteries ou même les papiers de cuisson.

Les lames sont en acier inoxydable extrêmement affûtées et la poignée en silicone facilite la prise en main du couteau de cuisine et procure une sensation pas du tout désagréable à l'utilisation.

fitur:

  • design ergonomique : lame en acier inoxydable (ne se rouille pas) / poignée en silicone
  • 2 tailles disponibles : 19,3 x 8 cm / 13 x 6 cm
  • Warna: acak

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur