pengiriman barang bébas
karanjang 0

shears dapur multifungsi 3 1 di: opener botol, nutcracker, péso dapur

€ 8.99 eur € 14.35 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hiji pasangan gunting biasa?

Manggihan nu multi-Tujuan shears dapur sanggup motong, chipping, peeling komo uncap na cracking kacangan.
Hiji alat dapur gunana nu boga non-dieunakeun cecekelan ergonomic pikeun kaamanan optimal.

Perhatosan: wilah seukeut, tetep kaluar jangkauan sahiji barudak atanapi pets.

kaunggulan:

  • gampang ngagunakeun tur bersih
  • toko gampang ku hal magnét na

bahan baja jeung plastik.

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur