pengiriman barang bébas
karanjang 0

Ciseaux de cuisine multifonctions 3 en 1 : ouvre-bouteille, casse-noisette, couteau de cuisine

€ 8.99 eur € 14.35 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Une paire de ciseaux ordinaire?

Découvrez les ciseaux de cuisine multi-usage capable de couper, écailler, éplucher et même décapsuler et casser les noix.
Un outil de cuisine pratique qui possède une poignée ergonomique antidérapante pour une sécurité optimale.

Attention : Lames tranchantes, à tenir hors de portée des enfants ou des animaux.

kaunggulan:

  • gampang ngagunakeun tur bersih
  • se range facilement par son étui magnétique

Matériel en acier et en plastique.

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur