pengiriman barang bébas
karanjang 0

Coupe-frites manuel en acier inoxydable

€ 2.10 eur € 2.94 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Finies les frites surgelées .... Désormais, vous pouvez découper finement vos pommes de terre avec ce gadget de cuisine original.

Le produit a été conçu pour couper rapidement et facilement vos préparations en une simple pression que ce soit à la maison ou dans les restaurants.

Question sécurité, il est doté de 2 poignées en plastique et ces lames aiguisées et rapprochées vous donneront des résultats parfaitement fins. Vous pouvez également l'utiliser pour découper d'autres légumes et même les fruits.

kaunggulan:

  • gampang ngagunakeun tur bersih
  • sûr, pratique et léger
  • lame en acier inoxydable (6 x 6 cm) + poignée en ABS
  • dimension : 17 x 10 x 1,3 cm.

Produk dijual individual.

Sadia ngan dina jeruk.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur