pengiriman barang bébas
karanjang 0

péso saku Multifunctional kalawan gagang kai

€ 19.15 eur € 26.81 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Anjeun salawasna perlu alat handheld kawas peso ieu ku cecekelan kai!

Pikeun outing kémping atanapi barbecue kalawan babaturan atawa kulawarga, atawa buka fishing, gadget handheld multifunctional ieu leutik bakal nulungan urang nungkulan loba kaayaan: opener botol, anggur alat keur ngalaan cocok botol, péso, tiasa opener / botol.

Hiji cecekelan kai elegan nu nawarkeun hiji cekelan nice jeung aman nalika muka hiji kotak, botol jeung anggur.

fitur husus:

  • stainless steel karat mantap sarta bahan tahan
  • multifunctional tur dibabawa

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur