pengiriman barang bébas
karanjang 0

Spoon kalam stainless steel pikeun ngahias pelat anjeun salaku pamimpin a

€ 17.30 eur € 25.34 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hoyong ngahias pelat pantes professional pawon? Milih bulu séndok stainless steel!

Mun anjeun mikaresep masak atawa baking, kalam séndok ngawangun ieu bakal di pitulung hébat, jadi artis atawa pelukis mun dramatize pelat anjeun sarta ngingetkeun sémah Anjeun.

Ieu gampang, anjeun ngan tahan séndok nu, eusian tinta jeung ngagunakeun eta nulis na hayu nyarita kreativitas Na.

fitur husus:

  • bahan stainless steel, awét sarta pohara tahan
  • gampang pikeun ngabersihan (ku leungeun atawa dina dishwasher nu)
  • leutik: 18,6 2,8 x cm
  • Ukuran: x 22 4 cm
Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur