pengiriman barang bébas
karanjang 0

Opener Cap Zappa - capsules Lance

€ 9.00 eur € 12.60 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Unearth opener kami Cap Zappa keur soré anjeun kalawan sobat (s) atawa kulawarga.

Henteu ngan baris muka caps botol anjeun tapi ogé bakal boga imah malem ku shooters kapsul.

Operasi téh basajan: tempat botol handap alat nu, kapsul nu bakal otomatis magnetized kana produk, Tujuan jeung kasampak up kapsul ti sahenteuna 5 m.

kaunggulan:

  • decapsulates gancang tanpa belanja usaha / kapsul dibuka
  • klip keychain Integrated
  • operasi manual
  • palastik padet

Perhatosan: awas dimana anjeun némbak!

Dimensi: 12 cm X 4.8 cm (lébar.) X 1.7 cm (panjang.) (Luhur.)

Produk dijual individual.

Sadia ngan dina jeruk.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur