pengiriman barang bébas
karanjang 0

Décapsuleur Cap Zappa - Lance-capsules

€ 9.00 eur € 12.60 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Dénichez notre décapsuleur Cap Zappa pour vos soirées entre ami(e)s ou familles.

Non seulement il permettra d'ouvrir vos bouteilles à capsules mais animera également la soirée par des jeux de tir à la capsule.

Son utilisation est simple : placez la bouteille en dessous de l'outil, la capsule sera automatiquement aimantée au produit, visez et regardez la capsule partir jusqu'à 5 m au moins.

kaunggulan:

  • décapsule rapidement sans dépenser d'effort / lance capsule
  • attache porte-clé intégrée
  • utilisation manuelle
  • matière synthétique solide

Perhatosan: faites attention où vous tirez !

Dimensions : 12 cm (long.) x 4.8 cm (larg.) x 1.7 cm (haut.)

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en orange.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur