pengiriman barang bébas
karanjang 0

Modular cutter palastik pikeun adonan croissant

€ 22.30 eur € 31.22 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ngajalajah cutter pikeun adonan croissant atawa cake dijieun tina palastik awét.

The motong pasta anjeun sampurna nuhun homogen jeung gancang ka pasagi ieu pastries. fitur ieu nyieun produk nu mangpaat pikeun imah atawa kantor pamakéan.

Arah: saukur halus eta gently motong jeung kuadrat anjeun triangles adonan bari ngaminimalkeun runtah. Ieu bakal ngalakukeun leuwih ti gulung adonan potong bentuk tina sabit jeung garnish kalayan jam, coklat atawa sosis.

Anjeun tiasa milih ti sudut ieu atawa cutter ngawangun kembang gunana pikeun ngahias buns.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngabersihan
  • bracket gampang ngawujud tina tilepan pikeun neundeun
  • teu lengket na resists tugas

Dimension pasagi: x 22,5 2 14 cm x.

Diemnsion cutter ngawangun brioche kembang: 8,9 cm.

Produk dijual individual.
Bentuk 2 anu sadia ngan dina konéng.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur