pengiriman barang bébas
karanjang 0

Des boîtes à gâteaux originales pour un anniversaire, mariage ou baptême original !

€ 2.77 eur € 48.93 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Une fête en approche ! Baptême, anniversaire, mariage, fête des mères ou autres ...

Donner de l'originalité pour accueillir ou terminer votre réception en vous procurant ces cake boxes.
Une boîte blanche avec une ouverture et des cavités assorties.

fitur: Recyclable, pratique et décorative.

Vous aurez le choix entre une boîte à :

- 1 compartiment
- 2 compartiments
- 4 compartiments
- 6 compartiments
- 12 compartiments
- et même 24 compartiments.

Produk dijual individual.

Sadia ngan di bodas.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur