pengiriman barang bébas
karanjang 0

Babak coaster kayu

€ 14.95 eur € 20.93 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Des ronds de bois simples au design intemporel pour donner un esprit nature, forêt, ou montagne!

Avec leur design unique, ces dessous de verres sont devenus incontournables pour la décoration de table brute, naturelle ou même contemporaine. Sa forme ronde laisse la part belle à la créativité.

Les dessous de verres résistent également aux boissons chaudes ou froides.

Ils protégeront vos meubles des dommages et ponctueront tous vos apéritifs ou déjeuners dans une ambiance naturelle.

fitur:

  • matériel en bois
  • taille : env. 6-8 cm (Diamètre) x 1 cm (épaisseur)

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur