pengiriman barang bébas
karanjang 0

Dessous de verre Fruit Coaster coloré en silicone

€ 1.80 eur € 3.08 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Nouveau et très à la mode !

Achetez nos dessous de verres (ou tasses) ronds façon fruits en silicone. A la fois décoratif et fonctionnel, ces petits napperons donneront de l'originalité dans la décoration de votre table de bureau, pub ou café.

Ils résistent à tous types de liquides (chauds ou froids) grâce à sa fonction d'isolation thermique, peuvent donc être utilisés comme tapis de bol ou tasse de thé, café ou chocolat chaud.

Sa matière en silicone rend l'accessoire de table très flexible, résistant aux tâches et réutilisable.

fitur:

  • sans BPA et écologique
  • matière en gel de silice
  • diamètre : 9 cm / épaisseur : 4 mm / poids : 20 g

Produk dijual individual.

Motifs disponibles : citron, pitaya, pastèque, carambole.




pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur