pengiriman barang bébas
karanjang 0

Coasters Buah coaster silicone warni

€ 1.85 eur € 3.15 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Anyar jeung pisan fashionable!

Beuli coasters urang (atawa gelas) buah silicone cara buleud. Duanana hiasan jeung fungsional, doilies ieu masihan originalitas di decorating méja kantor anjeun, pub atawa warnet.

Aranjeunna nolak sakabeh tipe cair (panas atawa tiis) kalayan fungsi insulasi termal anak, bisa dipaké salaku karpét mangkok atanapi cangkir teh, kopi atanapi coklat panas.

Bahan silicone ngajadikeun eta pisan fléksibel tabel aksésori, kokotor tahan jeung reusable.

fitur:

  • BPA na ékologis
  • bahan gél silika
  • diaméterna: 9 cm / ketebalan: 4 mm / beurat: 20 g

Produk dijual individual.

Pola sadia: nipis, buah naga, samangka, starfruit.




pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur