pengiriman barang bébas
karanjang 0

silicone alat Overfill

€ 4.99 eur € 6.86 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Découvrez ce mini dispositif anti-débordement en silicone.

De forme lilliputienne, il est destiné à soulever le couvercle de votre marmite de sorte à faire circuler correctement l'air, d'éviter que toute votre cuisson ne déborde et s'éparpille partout.

Ce petit gadget peut également servir de support pour des baguettes chinoises ou smartphone ... une idée de cadeau très originale et amusante.

fitur:

  • matériel en silicone de qualité alimentaire
  • sain et écologique
  • taille : env. 5*4*2 cm
  • Warna: acak

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur