pengiriman barang bébas
karanjang 0

dahareun palastik pilem dispenser

€ 17.76 eur € 41.51 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Pek dahareun gancang leftover kalawan reel ieu makalah bungkus kadaharan.

Dapur parabot dina kotak rectangular, mibanda agul stainless steel recessed ngajaga ramo Anjeun tur meunangkeun hasil rapih tur bersih pikeun pelat anjeun sarta masakan.

Gampang pikeun nyimpen jeung nyieun gudang kotak kantor, manteng pilem dispenser téh cocog pikeun paling reels masak.

Gampang ngagunakeun, cukup:

  1. nempatkeun roll dina kotak
  2. tarik panjangna dipikahoyong tina pilem
  3. nutup bari putting tekanan slight on si Udung
  4. obtener pilem sorangan

rinci:

  • ngurangan runtah ngaliwatan sistem na
  • diberesihkeun di dishwasher atawa ku leungeun
  • bahan: + palastik tahan di motong agul stainless steel
  • Ukuran: x 31,5 4,5 4,5 x cm
  • warna: biru, héjo atawa pink

Produk dijual individual.

Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur