pengiriman barang bébas
karanjang 0

Distributor soda portabel - Fizz Saver

€ 12.99 eur € 25.97 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

gadget penting di imah atawa di hiji kaluaran piknik, anu Fizz Saver atawa inuman dispenser pisan merenah. Hal ieu ngamungkinkeun keur pageuh nyekel botol jeung make push nu brew nu.

Dijieun tina plastik, produk kasebut gampang mun teu ngagem sakumaha eta pisan lampu, ujug anjeun tiasa nganggo duanana di jero na kaluar.

ulitilisation operasi: tetep buli horisontal, screw nu Fizz Saver on beuheung lajeng balik kabeh.

produk kasebut dipirig ku klep retractable pikeun dispensing jeung ngitung jumlah dipikahoyong tina inuman.

Hal pikeun ngahibur barudak anjeun!

kaunggulan:

  • bar aksésori atawa desktop
  • make dugi konsumsi lengkep inuman nu
  • sésa-sésa inuman bubbly

fitur:

  • ABS palastik nontoxic
  • dieunakeun kaki karét
  • Ukuran: approx. X x 15 10 18 cm
  • beurat: approx. 81 g

Produk dijual kalawan ketok + pin ka Pierce handap botol Anjeun upami eta mangrupakeun inuman non-carbonated.

Sadia ngan beureum.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur