pengiriman barang bébas
karanjang 0

Skimmer silicone cecekelan lila - séndok slotted

€ 9.15 eur € 12.81 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

The parabot penting desain dapur.

Ngajalajah skimmer dijieun 100 dahareun silicone% dahareun kelas.

alat dapur ka solokan olahan, anjeun bisa make eta salaku strainer sayuran, pasta sarta malah digoréng langsung kaluar tina oven atanapi kompor.

produk ngabogaan cecekelan panjang mere jarak aman lamun masak tapi ogé liang gantung for jeung nongkrong produk nu di dapur Anjeun.

ciri produk lianna : Mudah pikeun ngabersihan jeung lightweight - kalenturan.

Ukuran: x 34,2 12,5 6,0 cm x.

Produk dijual individual.

kelir sadia: Hideung, Bulao, Héjo, Xuping, Ungu, Beureum.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur