pengiriman barang bébas
karanjang 0

Seler Piala Pengacara di 3 1

€ 13.99 eur € 19.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Lamun usum panas ngadeukeutan pangacara téh salah sahiji sayuran pang populerna jeung dipaké!

Naha nyieun hiji guacamole saeutik pikeun appetizer atanapi garnish pikeun tuna mayonnaise atanapi sejen, Anjeun bakal salawasna ngaliwat hambalan bangor ieu dimana anjeun kudu motong deui dina satengah (jadi jauh eta nu keur jalan) jeung nyandak ieu alus slides getih core, sadaya tanpa nyieun lint!

Kalawan seler ieu 3 1 ieu kabagjaan!

Lengkah 1, Anjeun muka alpukat dina satengah kalayan pedang-Na, 2 hambalan Anjeun gampang dipiceun inti berkat dilengkepan ogé ku bilah nu datang ka Pakem inti jauh bersih. Lengkah 3 (opsional!) Anjeun nyiksikan kana hiji flash alpukat berkat na "raket ténis" :-)

  • nyaman, non-dieunakeun cecekelan
  • beberesih kamar di dishwasher nu.
  • Bahan: palastik
  • Dimensi: 19,5 6 cm x

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur