pengiriman barang bébas
karanjang 0

Éplucheur manuel en acier inoxydable pour légumes ou fruits

€ 1.05 eur € 1.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Économe en acier inoxydable double

Éplucher les légumes et les fruits n'a jamais été facile auparavant, c'est désormais l'affaire de quelques secondes avec cet outil de cuisine.
La lame pour éplucheur manuel ou rase légumes est intégrée dans un support en forme de pomme.
Le manche est très résistant et ergonomique pour une prise en main facile.

kaunggulan:
- Idéal pour éplucher les légumes et fruits en un instant.
- Facile à nettoyer et à ranger.

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: vert, rouge.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur