pengiriman barang bébas
karanjang 0

Seler manual steel sayuran baja atawa buah

€ 1.05 eur € 1.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Efisien stainless steel dual

Mesek sayur jeung bungbuahan éta pernah gampang sateuacan, éta kiwari hitungan detik kalayan alat dapur ieu.
Sabeulah keur cukur manual atawa seler sayur anu terpadu kana medium béntang-kawas.
cecekelan pisan awét sarta ergonomic pikeun penanganan gampang.

kaunggulan:
- Idéal pikeun peeling sayuran jeung bungbuahan dina instan.
- Mudah pikeun ngabersihan jeung toko.

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: héjo, beureum.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur