pengiriman barang bébas
karanjang 0

Diberesihkeun bolu bentukna dua kali sided sahiji lauk lumba-lumba anu

€ 5.05 eur € 7.07 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

The bolu dua kali sided mangrupakeun alat beberesih keur sakabeh tipe surfaces kayaning tableware, dapur tilelep, kompor sarta malah bak mandi anjeun atanapi tilelep.

lauk lumba-lumba ngawangun éta ngahibur nu leuwih saeutik tur anu weruh ... memotivasi aranjeunna pikeun mantuan!

fitur dua kali sided na ngamungkinkeun ngaleupaskeun gancang jeung éfisién kokotor nekad sarta gajih ti pariuk anjeun sarta Panci.

fitur:

  • kuat sarta pohara efektif
  • Ukuran: X 10,4 10,2 cm
  • Warna: bulao atanapi pink

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur