pengiriman barang bébas
karanjang 0

Evideur coeur de Cupcakes ou Muffins

€ 2.00 eur € 3.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Petit gadget appelé l'évideur de cupcakes facilitera la découpe du cœur de vos mini gâteaux pour les garnir de confiture, de chocolat, crème pâtissière ou de garniture salée qui fonctionne également.

Utilisation très simple : vous n'aurez qu'à enfoncer l'emporte-pièce dans le gâteau,le tourner légèrement et hop, il ne vous restera plus qu'à procéder au fourrage des pâtisseries.

kaunggulan:

  • prise en main très confortable
  • nettoyage facile
  • résultat net et précis
fitur:
  • matériel : plastique
  • Ukuran: x 6 6 6,5 x cm
  • couleur envoyé aléatoirement
Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur