pengiriman barang bébas
karanjang 0

manual apal corer - Buah Stoner

€ 27.65 eur € 38.71 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ulah ngantosan! Beuli corer apal ieu gampang dipiceun inti produk nuhun anjeun tepi serrated na.

Dijieun tina stainless steel sahiji kualitas luhur, cookware ieu pisan awét sarta digunakeun saperti kieu: saukur selapkeun rod baja dina inti giliran apal lajeng gampang dipiceun inti.

produk ieu mangrupa cecekelan ergonomic dina pamakéan plastik pisan aman Ngahindarkeun kontak jeung silinder motong.

kaunggulan:

  • imah atawa kantor pamakéan
  • pisan awét
  • dishwasher aman

fitur:

  • Bahan: stainless steel / cecekelan palastik
  • Warna: pérak
  • Ukuran Est: 18 2 x cm

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur