pengiriman barang bébas
karanjang 0

Multicolored cangkir plastik jeung jarami terpadu pikeun anak

€ 3.60 eur € 5.04 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Duanana akalna tur praktis, cangkir plastik urang adaptasi jeung duanana badag sarta leutik kalawan jarami terpadu na.

Warna béda bakal ngahibur barudak Anjeun tiasa meunang aranjeunna nginum deui.

Pikeun outings kalawan kulawarga atawa sobat (s), maranéhna pangkat / gampang mawa sarta cocog pikeun sagala rupa susu cair, jus atanapi cai mineral.

kaunggulan:

- gampang pikeun ngalaksanakeun jeung toko berkat awakna undulating na
- nyumbang ka perlindungan lingkungan
- henteu résiko tina spilling inuman alatan bentuk cup jeung jarami terpadu

fitur:

- bahan palastik dahareun kelas
- Ukuran: approx. 13 8,8 cm x

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: Biru, Héjo, Xuping Fuchsia Oranyeu.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur