pengiriman barang bébas
karanjang 0

Gourde kalawan infuser buah pikeun olahraga, nepi ka leungit beurat, sangkan anjeun senang!

€ 19.99 eur € 29.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Cette magnifique gourde très design va devenir votre meilleure amie, elle vous suivra partout (à la gym, au yoga, au bureau...)!

Ajoutez de l'eau d'un côté, et pressez un fruit à l'autre extrémité, que vous laisserez infuser pour donner à votre eau un succulent goût fruité 100% naturel.

Différentes couleurs disponibles toutes plus belles les uns que les autres : Noir, Vert, Bleu, Rose, Orange, Blanc.

Contenance : 650 ml.

Dimensions : 24,4 x 7 x 5,6 cm.

Matière : Plastique + Silicone + acier inoxydable. Sans BPA.

Ne pas mettre au micro-ondes, ne pas utilisez d'eau ou liquide chaud.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur