pengiriman barang bébas
karanjang 0

Gourde kalawan infuser buah pikeun olahraga, nepi ka leungit beurat, sangkan anjeun senang!

€ 19.99 eur € 29.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

botol pisan stylish Ieu geulis baris jadi sahabat anjeun, manehna baris nuturkeun anjeun madhab (kana gim, yoga, kantor ...)!

Tambahkeun cai hiji sisi, sarta pencét buah di tungtung séjén, anjeun ngantep infuse méré cai Anjeun a succulent rasa Fruity 100% alam.

kelir béda sadia sagala beuki geulis ti silih: Hideung, Héjo, Bulao, Xuping, Oranyeu, Yuda.

Kapasitas: 650 ml.

Dimensi: x 24,4 7 5,6 cm x.

Bahan: Plastik + Silicone + stainless steel. BPA.

Ulah nempatkeun dina microwave, ulah make cai atawa cairan panas.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur