pengiriman barang bébas
karanjang 0

Gourde infuser kalawan bubuahan keur pelesir Anjeun

€ 17.99 eur € 29.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Pour garder la ligne c'est bien connu il faut faire du sport, faire attention à sa nutrition, et boire beaucoup d'eau. Glou Glou Glou....Marre de boire cette eau !! Je craque je vais y rajouter du sirop pour lui donner du goût ! Noooooooooonnnnn !! Et votre ligne alors ??

Utilisez plutôt cette gourde très rarancang avec infuseur de fruits ! Ajoutez dans l'infuseur les fruits de votre choix, et ceux-ci viendront donner un super goût à votre eau, le tout sans aucun sucre, 100% naturel :-)

Au sport, à la Gym, au Yoga, au bureau, cette gourde (je ne parle pas de votre collègue!) va devenir votre meilleure amie ;-)

Caractéristiques principales :

  • Taille de la gourde : 25x7 cm
  • Contenance : 700 ML.
  • Matière : Plastique
  • Trois couleurs au choix : Rouge, Noir, Bleu.
  • Résiste à la chaleur et au froid.
  • Pratique à transporter.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur