pengiriman barang bébas
karanjang 0

Gourde infuser kalawan bubuahan keur pelesir Anjeun

€ 17.99 eur € 29.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Tetep jalur aya alusna dipikawanoh kedah ngalakukeun olahraga, pikeun lalajo gizi anjeun sarta minum nyatu cai. Glug glug glug .... bosen nginum cai ieu !! Kuring turun Abdi gé nambahan ka sirop masihan eta rasa! Noooooooooonnnnn !! Lajeng garis anjeun ??

Gantina, make botol ieu pisan rarancang kalawan infuser buah! tambahkeun dibuah Infuser tina pilihan AnjeunSarta maranéhanana baris masihan rasa hébat cai anjeun, kabeh tanpa gula, 100% :-) alam

Dina olah raga, Gym, Yoga, di kantor, gourd ieu (I ulah hartosna batur sapagawean anjeun!) Badé janten sahabat anjeun ;-)

fitur utama:

  • Ukuran buli: 25x7 cm
  • Kapasitas: 700 ML.
  • Bahan: Plastik
  • Tilu kelir: Beureum, Hideung, Blue.
  • Tahan panas jeung tiis.
  • Merenah pikeun nyandak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur