pengiriman barang bébas
karanjang 0

botol cai foldable na reusable pikeun barudak nepi ka pola sasatoan

€ 8.50 eur € 11.90 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Fed up palastik botol cai / kaca nu nyandak nepi teuing spasi dina ransel barudak anjeun? Simkuring boga keur anjeun luhung botol lemes sareng pliable sakali kosong.

botol gunana Leutik, anjeun tiasa ngagantung eta dina ransel balita anjeun kalawan carabiner na. Nétral dina rasa tur bau, anjeun tiasa ngasupkeun jeruk, cai mineral jeung malah applesauce atawa yogurt secukupnya putri Anjeun atawa putra.

kaunggulan:

  • produk reusable, kantun lulus dishwasher nu
  • carabiner solid terpadu
  • cap push-tarikan
  • waterproof foldable gourd PP
  • Kapasitas: 360 ml

Produk dijual individual.

pola sadia: Lodaya, Monyet, Buaya, Dog, bangbung leutik, Kukupu, Bueuk, Sapi

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur