pengiriman barang bébas
karanjang 0

Grattoir pour poêle en silicone - Brosse de cuisine

€ 15.70 eur € 21.98 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Outil destiné à récurer le fond de votre casserole, le grattoir est fait à partir de silicone de très haute qualité visant à nettoyer vos ustensiles de cuisine efficacement et sans rayures.

La lame permet de décoller en douceur les résidus d'aliments restants sur la surface du poêle et la manche en polycarbonate très résistante facilitera la prise en main du produit lors du nettoyage.

Le produit peut également servir en pâtisserie.

fitur:

  • matières : spatule en gel de silice / poignée en PC
  • Ukuran: 15,8 7 x cm
  • poids : 50 g

Produk dijual individual.

Sadia ngan dina konéng.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur