pengiriman barang bébas
karanjang 0

silicone pan scraper - Dapur Sikat

€ 15.70 eur € 21.98 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Alat pikeun scouring handap scraper pan anjeun dijieun tina silicone kualitas High pikeun ngabersihan utensils Anjeun éféktif tanpa goresan.

sabeulah éta ngamungkinkeun lemes nyandak off résidu dahareun sésana dina beungeut kompor jeung cecekelan kacida polycarbonate tahan mempermudah Pakem produk mangsa meresihan.

produk nu ogé bisa dipaké dina baking.

fitur:

  • Eusi: spatula silika gél / nanganan PC
  • Ukuran: 15,8 7 x cm
  • beurat: 50 g

Produk dijual individual.

Sadia ngan dina konéng.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur