pengiriman barang bébas
karanjang 0

Kit 6 sleeves stainless steel + pastry saku

€ 6.40 eur € 8.96 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Notices pikeun professional sarta pencinta dahareun!

pouch silicone kami hadir kalawan 6 sleeves kana bentuk béda dijieunna tina stainless steel pisan tahan.

Suplai pastry dapur ésénsial, éta idéal pikeun nyieun macaroons, hiasan jajan, meringues, engkol jeung gunana pikeun ngeusian molds gelas / cupcakes.

Pedalaman tina kantong silicone pisan mulus, anu ngamungkinkeun persiapan ka geser gampang. fitur ieu ogé facilitates beberesih produk sakali réngsé pamakéan sarta nyegah ngembangkeun mikroba.

kaunggulan:

  • beberesih gampang: interior lemes / cuci ku leungeun atanapi di dishwasher nu
  • penanganan gampang: terstruktur na dieunakeun luar
  • saku silicone kalawan converter / sleeves stainless steel
  • Ukuran: 17,5 31 x cm / cm 1,8 3,3 x
Kit 6 sleeves stainless steel + kantong pastry kalawan converter.

Warna acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur