pengiriman barang bébas
karanjang 0

Lot de 2 épépineurs à poivrons

€ 5.50 eur € 7.70 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

L'épépineur à poivrons est un ustensile de cuisine utile au quotidien pour évider les piments sans les ouvrir en un tour de main.

Utilisation facile et confortable, l'outil nous fait gagner du temps tout en contribuant à la sécurité de vos mains.

Alors n'hésitez à vous en procurer pour épater votre famille ou vos amies par des grillades de poivrons ou des farcis.

spésifikasi :

  • matériel en plastique
  • 2 tailles disponibles : 7,6 x 7 x 5, cm \ 9 x 4,8 x 3 cm
  • beurat: 31 g
warna: aleatory

Produit vendu par lot de 2 pièces.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur