pengiriman barang bébas
karanjang 0

Susunan gelas anggur 2 stainless steel

€ 29.25 eur € 40.95 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

kaca ieu mangrupa sampurna pikeun ngarasakeun moment di padesaan atawa di caina bari nginum anggur beureum atawa bodas alus.

Dina formulir murni, éta nunjukkeun kakuatan hébat, anjeun moal sieun pikeun megatkeun eta ku tas anjeun keur anjeun. wadahna ieu ciri tetep anggur tiis ti kaca kristal tradisional.

Pikeun ngabersihan gelas, anjeun tiasa pindah ka dishwasher atawa ngan ketok cai kalawan saeutik saeutik tina bolu na sabun, hayu aranjeunna solokan jeung toko.

fitur husus:

  • resists karat
  • bahan stainless steel
  • Kapasitas: 180 ml
  • Ukuran: x 14 6,5 6 x cm

Produk dijual di bungkus bagian 2.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur