pengiriman barang bébas
karanjang 0

Loba 26 Alfabét - cutter steel decorating cookie baja jeung gula témpél

€ 23.30 eur € 32.62 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Unearth ieu keajaiban saeutik mun nyieun Manisan sarta hiasan némpelkeun gula.

Gampang ngagunakeun, kantun nyusun pesen anjeun ngagunakeun cutters sarta nyebarkeun némpelkeun Anjeun dijieun tina gula atawa kueh garing. Sakali deui nyebarkeun, éta gé ngan enteng pencét cutter cookie lajeng ngaleupaskeun. préparasi bakal nyandak kaluar nyalira tanpa ngagunakeun alat sejen.

Pisan tahan, baking pan indispensable ieu dijieunna tina kualitas dahareun dasar rustproof stainless steel. Beresih, anjeun tiasa nyeuseuh sareng bolu na soapy cai.

fitur:

  • bahan stainless steel
  • awét sarta gampang ngagunakeun / toko
  • Spésifikasi: hurup 26 ti A nepi ka Z ngeunaan 2 mun 3 cm / jangkungna: 2 cm

Produk dijual ku 26 hurup.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur