pengiriman barang bébas
karanjang 0

Lot de 6 bouchons en silicone pour bouteille en verre (bières, eaux, sodas, vins...)

€ 9.99 eur € 13.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Il vous est sans doute arrivé d'ouvrir une bouteille au cours d'une soirée, de la poser quelque part pour la reprendre plus tard mais quand la soif vous vient impossible de savoir quelle est votre bière parmi toutes ces bouteilles entamées !

Ce lot de 6 bouchons en silicone avec 6 coloris différents permettra à chacun d'entre vous d’identifier facilement sa bouteille, mais aussi qu'elle ne se vide pas quand votre copain maladroit (ou un peu joyeux...) la renversera, et enfin de ne pas laisser les bulles s'échapper ;-)

Ces bouchons s'adaptent sur la plupart des bouteilles en verre telles que les bouteilles de bière, de limonade, de vins etc...

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur