pengiriman barang bébas
karanjang 0

Loba 6 stoppers silicone pikeun botol kaca (bir, cai, inuman lemes, anggur ...)

€ 9.99 eur € 13.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hayu urang meureun kajadian ka anjeun muka botol salila pihak a, menta wae pikeun ngahanca engké, tapi mun anjeun halabhab ngan mungkin uninga naon bir Anjeun badan sakabeh eta botol dimimitian!

Ce Pisan 6 silicone plugs kalawan kelir béda 6 bakal ngidinan unggal anjeun gampang ngaidentipikasi buli, tapi henteu kosong nalika sobat kagok anjeun (atawa saeutik senang ...) sabalikna, sarta tungtungna teu ngantep gelembung kabur ;-)

caps ieu cocog dina botol kaca paling kayaning botol bir, limun, anggur jsb ...

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur